Pages

16 December 2014

Apa Cerita?

Nak di buang sayang..nak disimpan,macam nak buat apa je kan blog ni..hahahha

anyway ini jawapan terkumpul pada sesiapa yang tanya mana nak beli washable transfer paper tu ada jual kat kedai memang khusus jual catridge printer semua,depa ada jual paper utk print gambar,transfer paper ni pun ada. Jangan tanya harga,pasal tu tahun bila,la tahun2014 semua benda naik harga (although oil prices has already gone down...but yeah..u get what im saying)

2015 semakin hampir,next year Ziyyad will be 7 years old,i feel old, my baby is growing up he is still my baby nonetheless and yes Ziyyad is the only child at the moment. hahahahaha!

ada yang rajin jugak lah pi komen kat entry tahun 2009...dia aih.Gigih tahap apa ja hangpa ni. Tapi yang best tu ada juga yang masih nak baca blog yg hidup segan mati tak mahu ni.hahahahah. Sad betul blog ni.

Tahun ni BBW tak pergi..pasal emmm nanti kena marah pasal beli buku beratuih ringgit,mana nak pi letak buku tu..XD

ps: be kind. 



4 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

CAESAR SHOP said...

Thank you for sharing in this article
I can learn a lot and could also be a reference
I hope to read the next your article updates

[-] Vimax Asli
[-] Pembesar Penis
[-] Agen Vimax Asli

Norazlina Idris said...

feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com

AGEN KLG said...

Thank you for sharing in this article
I can learn a lot and could also be a reference
I hope to read the next your article updates

[-] KLG