Pages

10 March 2013

LabaikaAllahummalabaik...

link: Fuh
            

InsyaAllah,hari isnin saya ni saya berangkat untuk mengerjakan umrah..tapi sebelum masuk Makkah,saya akan menziarahi Masjid al-Aqsa. Alhamdulillah diberi kesempatan oleh Allah untuk menjadi tetamunya..saya akan pergi bersama mama babah saya,kakak dan adik.

kenapa skema aku taip..tolonglah.

mohon doa kalian semoga perjalanan pergi dan pulang kami selamat. Nak masuk Palestin dengan kawalan ketat tentera yahudi cuak juga perasaannya. Takpe,kita ada Dia. Doakan juga kami semua dalam keadaan kesihatan yang berpanjangan ketika disana nanti. Sebenarnya saya dah nearly 3 weeks demam,selesema,sakit ngengkong dan batuk batuk.ni baru ok sikit.kadang kadang gatal gatal tekak rasa nak garuk je.

Maafkan saya andai kata pembaca blog ni yang sakit hati dengan saya. Pemfollow twitter dan juga facebook. Biasalah,tak semua orang suka apa yg kita update kan..kan..kan....eh.

p/s:mula mula rasa cuak sangat nak masuk BaitulAllah..yelah,dengan keadaan bersalut dosa segunung tingginya,takut sangat..tapi tulah,mama pesan supaya perbanyakkan solat taubat. Baru lapang hati sikit. Allah kan arRahman arRahim :) aku datang ya Allah.... ;')



{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

3 comments:

Axie04 said...

semoga perjalanan pergi dan pulang dipermudahkan

Kak Lia said...

Selamat berangkat, selamat beribadat dan selamat kembali....insyaAllah


Seronok dpt jadi tetamu DIA....doakan agar kami yg belum mampu ini dapat pergi jua...

maria firdz said...

bestnye... tahniah... doakan sy dapatke sana juga ea...

salam ziarah dan follow:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/