Pages

03 December 2012

hai...

lama dah tak memblog..ada ke yang kisah?hahahah

anyway lets make this short and sweet

1.will be back to KL this weekend,seorang diri pasal gigih nak pegi big bad wolf.tahun lepas kirim kat sepupu adn adik,tis year,saya pergi sekali. Mama kata saya mhu sgt nak eprgi paal buku tu..wuwuwuw

2. i have stop taking bird sea nest collagen as muka saya berjerawat lepas makan,sedih wehh,ingat kulit remaja ke nak jeratwat jerawat ni. and no,i dont sell them.

3.masuk disember dah..ntah apa pencapaian saya tahun ni ntha..takde rasanya.hahahah haih~~

happy monday to all.




{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

No comments: