Pages

27 August 2012

gambar raya yg isu



gambar malas,snap from umicik dslr je..hahahah.Ziyyad sentap,babah dia dah terkoyakkan kopiah dia lantas merajuk.Lantas gambar raya jadi mcm ni as Ziyyad tamau keluarkan jari dari mulut.

habislah kamu Ziyyad,sampai kamu tua la orang akan mengatakan akan hal ini...hahahahah!

am still at KL,kerja postponed till 27th,patut dah habis 23rd August lagi...sakit otak aku la bos!( dan drama sangat,malas aku nak taip sini,buat sakit hati sakit otak,sakit jiwa..)

En.Anas and lil Z dah balik penang on 25th lagi..rindu tahu tak..

nasib la En.Anas survive bawa balik Ziyyad dari KL ke Penang,feww...risau tahu..risau sangat!!

dah ini saja update raya,raya kerja makan dan makan dan makan.hooray!!

p/s:rindu pakcik besar dan pakcik kecik.rinduuuuu~


{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

2 comments:

mariaariffbaby.com said...

hahahhahaha..comel hokay pic raya!!!

sistyah said...

dila dh kurus....