Pages

16 July 2012

Penang Heritage Day


Last week 7/7/2012 was Penang Heritage Day,my friend and i decided to hunt street art by Ernest. 

The whole lebuh Acheh,lebuh cannon,lebuh armenian tutup for the whole day.Memang awesome. Did when to Khoo kongsi,menjelajah area tu.


these are some of his painting. Clock wise from left: Lebuh Ah Quee,Lebuh Armenian,Lebuh Ah Quee and Lebuh Cannon (other drawing we did not found that day situated at Lebuh Muntri,Love Lane,Chew Jetty Pangkalan Weld, and Penang Road)





some of the picstaken during Penang Heritage Day.

at the same day juga my cousin from Melaka datang,jadinya malam and the next day,Sunday meronda lagi at the same place.it was fun! Siang buat batik painting :)


some of the pics saya ambil dari Facebook @Adzua ...aka kak long :)

the one in the baju tu namanya Ammar,dia kupu kupu ziyyad (kupu kupu = 2 pupu bahasa ziyyad)

seronok jadi tourist di tempat sendiri.

places i still didnt go in penang is The Clan Jetties.

p/s:orang melaka,nanti mai lagi penang k :)


{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

4 comments:

-Sara- said...

dh lama tak gi penang..bila plak nak pegii..hehe

cantik gmbr2 tu

wawajoe said...

Orang Wangsa Maju.
hahahahaha. Tak puas jalan sebenornye.
And i miss Penang food. Especially kat Restoran Kapitan.
Buah deroyan Balik Pulau pun tak cuba.
Thank you for having us!

Twiggy said...

ehhh bestnyaaa!!!! ada lagi ke ek?

Roslan Putra said...

best jugak makan-makan jalan-jalan kat penang sekali-sekala...