Pages

18 June 2012

Birthday cum Father's day brunch




well yes,i cooked..kakak aku tak percaya dowh...hahahaha XD ,well kaknaz i did cook at home,kat rumah mama je jadi sous-chef je kalau kat rumah mama i.e potong bawang,siang udang,basuh sayur...hahahah XD

masak nasi lemak,dan juga bergedil daging..bergedil tu ada orang teringin makan.Nama dia en.anas..hahaha


family saya sebelah penang,meraikan pengantin baru juga. Ju and Jat (Ju is in lime tudung,jat the person who tries to dance like an ancient egyptian..lolol!)

petang pula,husband nak belanja makan..jadi saya nak makan kek.Hari lahir musti ada kek,tahu?!!


saya nak choc indulgence tapi takde,org SR cadang makan white chocolate hazelnut kot nama dia.. saya kata kat dia "tak sedap,jaga..hari ni birthday saya" so the manager kata "takpe,tak sedap saya bayar.."

nasib sedap ye.. kalau ke SR kek saya selalunya choc indulgence atau choc banana..lain takmau rasa. Ye,saya bukan adventerous bila tiba bab makan.hahahah

Oleh kerana saya dah kecoh pasla birthday,org Sr baik hati decorate plate saya...comel je siap lilin..Nak tahu sapa excited lebih?

Pakcik kecik...dia sibuk nak tiup lilin bagai..

Ziyyad bagi hadiah..hadiahnya ialah..buku counting bears dia,yang dia balut dalam blanket monkey dia..hahahah!Ziyyad ni sangat thoughtful la..tima kasih Ziyyad (mama tahula tu trick last minute..hahaha XD)

Happy Father's day buat Babah saya ,En.Saharudin, buat ayah saya En.Md.Hassan dan Babah Ziyyad,En.Anas  :)

p/s:dah 29 tahun..cepatlah nak baby lagi sorg before hitting 30. Another boy would be awesome :D..nama adik ziyyad dah ada tawu..tanya Ziyyad apa nama adik dia...hahahah XD
{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

1 comment:

Eliss Mie said...

selamat hari lahir :) jom laa sama2 prgnant ;p