Pages

05 April 2012

Gucci Gucci Prada Prada Prada Fendi Fendi


This contest is brought to you by:






lately i've been eyeing,on this one particular bag...Heee,suka la pergi tgk kat blogshop yang jual beg ni.Sekadar tengok je..

aku selalu je browse blog kak di pasal kedai-kedai jual bag yang dia letak kat blog dia tu,tapi kali ni betul-betul tertarik dgn satu blog yang jual designers bag semua. It is IluvbagIncorporation

nangis ok tengok collection bag bag dia...tengok siap boleh preorder european designers bag lagi..(aigooo bag longchamp itu sangat menarik hati.....guguguggu...nangis lagi)

IluvbagIncorporation menjual banyak jenama mewah termasuk Gucci,Prada,Chanel,Mulberry,Bally, Longchamp,Coach kegemaran ramai pun ada... 

Taknak bag? takpe...



ada macam-macam lagi...dari jam tangan (i love fossil watches), spanx pun ada ok baru pakai dress tak nampak lovehandle menggeleber iteww,ray bans...and paling best ada kasut frollic ok!!kasut lipat tu nak bawak travel kau gulung je,campak masuk beg!jimat space sangat (kenapalah aku baru jumpa frollic ni...haih)

dahla...aku dah salivate tgh kasut frollic tu..huhuhuhhu

nak beli bag?husband/bf nak belanja isteri/gf meh pegi IluvbagIncorporation ,tak payah susah kau nak cari parking apa semua,dihujung jari je.

nak bayar pun mudah via CIMB atau Paypal.Paypal!!! pakai credit card ok.Pun boleh! Senang banyak tahu tak,pasal mostly online shop tak accept credit cards. IluvbagIncorporation accept all major credit cards via paypal!Awesomeness tahap gaban! ( apa-apa kedai yg gun apaypal,memang aku suka sangat.Aku cinta kamu #gayakimora)

Jadi, apanya tunggu lagi...raya nak dekat,tamau beli spanx ke buat pakai raya nak melaram pakai kebaya nyonya ke,melaram bawak arm candy baru ke,sambil berkaca mata rayban...wewwittttt!ambil gambar sambil buat lambang C kat tangan...manatau kot beli Chanel ke Coach ke...heeeee

aku dah bookmark iluvbagincorporation.com as one one the blogshop i will visit again and again and again...... :D

No comments: