Pages

27 February 2012

Mindef.

Sabtu yang berkualiti.time was spend rather wisely.

hatta berjalan tengah panas sekalipun,adalah mengembirakan bila bersama yang tersayang (minus all the crankiness "nak airrrr....panasss la" frm yrs truly and Ziyyad la sapa lagi)

lepas sarapan (rather late breakfast,saya dah bedal nasi kandaq,lapaq punya pasai) di restran kayu belakang vistana,i said to husband

"jom,jalan pi tanjung...kita pi ronda" (tanjung tu town la sayang sayang sekalian)

kebetulan sampai di padang kota ada pameran mindef...










memang selalu niat nak bawa Ziyyad tengok bomba dari dekat,kebetulan rumah kami mmg dekat dengan balai bomba bayan baru tu...

akhirnya dapat juga naik,dan merasai pengalaman berada di dalam kereta bomba (eh,ni Ziyyad ke maknya yang naik kereta bomba ni...)

ada wartawan juga ambil gambar Ziyyad,suratkhabar NSTP katanya...kalau kot keluar paper,mai la habaq kat kami na.Terima kasih oxoxox

p/s: keseronokan percuma,keriangan yang priceless



{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

No comments: