Pages

21 November 2011

motivasi dimana kau menghilangkan diri?





my sewing modjo seems going down the drain,my god...rasa malas gile gile

tapi kalau customer dah aorder perlu lah siapkan,itu amanah..tapi takat orders jelah yg dibuat..projek sendiri ntah bila nak dilaksanakan.

i bought 3 wooden letters,and still not mod podging it,bahhummbug @_@

seriyesly,masa hari jumaat there a tonnes of things nak buat,macam-macam nak buat dgn semangatnya,tiba weekend,terus semangat evaporate macam wap air...ya Allah hu rabbi,apa malas sgt tak tau.

somebody need to slap me real hard to get me going again.

                                   

the letters that i want to mod podge,bought these letters at RM2 each,cheapo.Mod podge tu RM30 for 236 ml. i think if u have pva glue also can,1 part glue 2 parts water,mcm dalam art attack duk selalu guna.boleh ko,rasanya.Beli kat craft haven di One Utama.Mod Podge tu beli di papier the curve.

ramai org tanya pasal twill tape di entry ini ,twill tape tu macam satu tali putih kadang-kadang pink pucat ada dijual di kedai stationary atau kedai jahit berhampiran. Murah je dalam RM2 macam tu,few metres jugak la.

my crafty side of me dah getting rusty and need to be polish ASAP.

p/s: kena.rajin.kena!



{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

2 comments:

Elyn Sani said...

chaiyok2 dila!!

Noridayu Damanhori said...

Asalam..sis..sya dh lma cari mod podge ni sya tinggal di ipoh disini xda jual..kalau sya minta sis tolong blikn boleh x?