Pages

12 October 2011

Chomel Folover Clutch - Update


 ( the Pink polka with peacock feathers has been booked...)

in between melayan kerenah Ziyyad semalam,i managed to sew these Chomels. But still tak sipa sebenarnya,rivet and button belum pasang.engah malam mengetuk sana-sana ada yang maki empunya diri ni..hahahaha XD

Masa di bahagikan sewajarnya,ada untuk jahit,ada untuk suami dan ada untuk Ziyyad

Kadang-kadang rasa nak marah Ziyyad every time i was busy sewing,dia datang mengendeng...tapi mana boleh marah dia,dia nak hak masa dia dengan saya...

Jadi dengan muka senyum aje melayan kerenah dia...saya pun pelik dengan diri sendiri semalam,i was happily sewing and layan kan Ziyyad (husbad was away ada hal)

hasil jahitan lebih kemas,kalau kita happy...itu yang sayadapat semalam. Kalau jahit memarah sana sini,mesti ada je jahitan silap dan kena buka dan jahit bali...annoying tau kena buka jahitan balik

I am "sew" happy!!

so tell me what kind of pattern you would like to see as a clutch (and would probably buy ke nanti..eheh) ,burung-burung ke?abstract ke?flowery ke?simple ke?dots ke? 

{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}