Pages

31 August 2011

Raya 2011 di Sg.Ara Penang.





A raya picture...i felt weird pakai tudung merah,98% of my tudung is black..bila pakai merah rasa macam..merah nye kau dila...hahah



Ziyyad who refuse to smile properly..ini budak haa suka buat muka tau. i wear my crocs,the most comfiest heel ever!period.

did cooked some nasi lemak and masa lodeh untuk 1st syawal..malam ada kawan2 husband datang rumah..habis lincin..Alhamdulillah :)

pergi beraya rumah orang,semua dah tak mau jamu rendang,eat soto and nasi beriani..rumah mak je ada rendang..i need my dosage of rendang now!

taking herbalife kinda blocked my appetite..rasa nak makan,dah panaskan rendang..tetiba appetite hilang..kapish!oh god..adalah susah nak turun berat badan,jadi pasrah je T_T

sejak bila orang penang pandai masak lodeh di pagi raya ni?confused...

i need my dosage of rendang now!..eh dah cakap eh tadi...heee

esok balik KL,InsyaAllah,baru terhegeh-hegeh balik kampung...hahaha..kampung sg.Penchala kira kampung tak?

bought Ziyyad a new car seat..and a PSP to keep Ziyyad senyap dalam kereta..kalau tak hingaq sepanjang jalan penang-KL...tensi woo..tu baru sorang anak tu.hewhewhew

am waiting for my barang to arrive..lagi 2 weeks or so mcm tu..heeeee

amacam raya korang?kancing baju kurung masih ok atau dah burst?saya maintain je...pasal tak cukup dpsage rendang..kalau ada rendang..herbalife melayang la...hahaha




{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

1 comment:

azzamoro said...

selamat hari raya dila. maaf zahir & batin