Pages

19 August 2011

Brief


1.mata saya berkenan pada satu beg jurulatih,berkenan saja..banyak-banyak online shop,princessveevictoriacloset menawarkan harga terendah..tapi dah sold out u'oll!sad

2.setakat ni baju raya Ziyyad je berlambak..sale la katakan up to 70% kau..hah..saiz baju ziyyad ialah 4-5 atau 5-6..dia baru 3 tahun..membesar bagai mak dia..besaq nala...hahaha

3.saya rindu roti john babah say abuat...sedapp!

4.banyak-banyak murtabak jual kat pasar ramadhan,ayah mentua saya punya paling sedap,dah la sedap,free plak ...eheh! XD

5.im a bit slow in sewing department this fasting season,im sorry to all customer if have been waiting like forever...akan pos sebelum pos laju tak nak hantar dah sebarang pengeposan iaitu 22/8/11...after 22nd depa nak cuti bakaq lemang,and parcel send after 22nd lepas aidilfitri la ye sampai.kasila depa nak cuti gak...hangpa ni kan...

6.update atas permintaan kak tiara...hahaha!peace kak tiara >_<"

7.oh ye...ziyyad sudah tahu menggunakn screw driver,he knows how to open the toolbox,pick the screwdriver,dan melonggar segala screw pada kereta jentolak mainan nya..nak marah pun ada kagum at the same time. He has these ikea play tool,ada screwdriver la hammer la...oh hari tu mengamuk he hit me with the hammer..sakit woo!

8.raya tahun ni penang dulu,tak sabaq makan rendang tok dengan ketupat palas..yummyummm! (keje kau memang makan je dila...hahaha)

9.kawan-kawan semua tukaq duit raya awal-awal k...jangan nanti tukaq kat kedai apek ikan duit kecik,maka duit raya pun berbau ikan juga XD hahahaha

10.10 ramadhan terakhir..jom tingkatkan prestasi solat wajib dan solat sunat,kurangkan melangha tak tentu hala kan,rebut tawaran hebat ganjaran Allah di bulan Ramadhan ini,InsyaAllah





2 comments:

oren said...

yg psl poslaju tak jln start 22nd tu, PELESU!..rumours nih merata, tapi dh confirm, yg depa hanya akan cuti 3 hari saja..30,31 dan 1 sept..so, no worries, keep on visiting poslaju for delivery..

* iam not getting any cents from poslaju taw..sekadar memberitahu apa yg akak tahu..

Abby said...

hai! following urs, lets share our story http://ramblemom.com/