Pages

18 July 2011

scooby sunday












dah lama tidak mengambil gambar Ziyyad menggunakan camera,bukan cam phone ye..

sunday,tak buat apa-apa pun..berangin je suka,tetiba teringin nak main layang-layang..tentu seronok..eheh

ziyyad and i was colouring in the bedroom.Dia dapat colouring book scooby doo.muka serius eh?

Hello! dah lama tak tepek muka awang ni kat blog..korang layankan ajelah ye. I told him while colouring dan usap rambut dia

"ziyyad janganlah cepat besar sangat ye"

he said "ok!" saya tau itu tak mungkin berlaku,tapi saya terima jawapan Ziyyad untuk waktu itu. :D



ini memang peel,jumpa kamera saja suka buat muka,berapa saat sangat boleh sabar senyum dan duduk diam saja..funny face mesti nak keluar juga.nasib bukan pakai filem gulung tu,kalau tak takdenya nak buat roll filem nak oi..adakah Ziyyad akan mengethau apa itu roll filem di zaman remaja nya?hmmmm let's wonder

hari sabtu haritu juga,kami declutter barang baby ziyyad.ada banyak rupanya. so he found his old baby rocker.and see what he did



like a boss eh? rocking away sambil tengok tv,sekali sekala menangis macam baby..ada-ada aje kamu ni Ziyyad.


inilah ahad saya,mendengar kicauan burung murai batu,sambil dihembus hembusan bayu yang damai dan mengasyikkan. Eh,jemuran kain Ziyyad belum berangkat..teehehehe.


p/s:i miss blogging so much :(



1 comment:

MAMAFAWWAZ said...

lama tak jengok blog diela..dah besar yer intan payung awakss ek?hehe..comel