Pages

15 June 2011

teringin


1.sesekali teringin gak berfesyen ala hana tajima,with all the longskirt,tudung pesen-pesen..macam cantik je aku tgk certain org pakai..ye certain..hhahaha XD

2.macam nak beli tops kat poplook,tapi eh..muat ke..hahaha XD

3.saya harap Allah luaskan rezeki saya dalam bab kerja ni..kalau itu yang Allah tetapkan jalan nya,pasti ada hikmah.apa-apa pun mesti ada hikmah *positif vibes*

4.dah 2 kali lalu jalan sibuk,nak masuk simpang selalu doa begini "tawakkaltu alallah la hawlawalla ku wata illahh billah hilazim..ya Allah tolonglah aku" kat depan tu ada zebra crossing and was praying lampu merah,so cars would stop i would cross happily...dan 2 hari cross jalan tu memang lampu will turn red.syukur.rezeki senang nak lintas jalan..heeeee

5.semalam balik lambat dari kerja,first time.balik kul 6 jek..tapi ntah..i think if we are efficient enough mai tepat waktu balik tepat waktu..sekali sekala balik lambat dari opis tu ok lah...but everyday?sorry la dude, i have life ok, after office hour..OT weekend?most probably not.hahahaha.

6. Lebuhraya tan sri ewe cheng lim eh what his name..hahaha...tutup.so jammos gile ok.balik ikut usm je la eh.

sekian.repekan dan makluman XD






1 comment:

SurayaHarris said...

Kau pakai ajela erni.kau lawa apa.putih!