Pages

07 June 2011

pelacur kelas pertama



pada pendapat saya Dr. ni nak bagi pujian sebenarnya, tapi pelacur? mungkin dia bermaksud pornstar kot?

Dr.kalau tau macam mana pelacur layan lelaki,sahih Dr tahu macam mana porn star layan lelaki

porn star A lister la tapi..

kalau suami tu dah nafsu kuda,korang pakailah teddy siap high heels dalam bilik,dia nak cari,cari gak yang lain

haritu baru tengok imam muda tema kekeluargaan.

suami tu minta seks sedangkan isteri dia sedang haid..

macam mana ni Dr...apa pula masalah kali ni? dah isteri haid nak bajet buat seks lagu mana lagi?

korang pandai-pandai la fikir ye

p/s:sape nak join kelab isteri taat atau obedient wives club?hahahhah.


1 comment:

umie said...

pernah dengar dr mashitah ckp pasal perkara ni kelmarin...