Pages

17 June 2011

28!


28 ...

anak baru sorang..

sebelum hitting 30 nak tambah lagi sorang InsyaAllah

terima kasih tuhan beri aku sambung nyawa untuk setahun lagi

terima kasih tuhan untuk segalanya :)


p/s: hari ini birthday saya...esok mungkin kena keje..well wat to do..takde plan apa pun.kita celebrate dengan kondom berkotak-kotak tu je lah nanti

p/p/s:aku keje testing lab condom.. tu pasal dgn kondom ada paham semua?bagus :)


12 comments:

Azura said...

happy birthday Anas.....bb sorang baru ek...takpe pelan pelan kayuh.....heheeh.....

SurayaHarris said...

Bestnya ada berkotak kotak kondom..hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah syok..bak aku sekotak dua :p

selamat hari lahir..gatal..tadi dah wish kat fb jugak :p

Axie04 said...

erni, klu plan sorang lagi, jgan praktik kondom ye
hahahaha

Dils said...

Happy Birthday Dila! Bwk kek gi tmpt keje , mkn sensorang jgn offer org

FrH said...

happy birthday my birth-mate (erkk. im older by 1 year :P)

Siti Fatimah said...

Happy Birthday Dear :D

MamaLeeya said...

hepi b'day dilla....

eh..kondom tu tiup buat belon kecit2 lawa apa...hahha

p/s : teringat finger coat masa jd minah kilang

mommyYen said...

happy birthday dilla..
have a great year ahead ya

*lama tak jenguk dilla..*hihiks

intanmaria said...

happy birthday dear :)

mzhany said...

sy pun dah 28, tapi masih belum ada rezeki...ummm doakan saya jugak eh...

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers