Pages

16 May 2011

Perhation Orang Penang!


geram tak bila cari cuppies comel kat penang ni susah

penah tak jaki je dgn orang kl sikit-sikit wondermilk cupcake la apela

jaki tau ke?

hahhahaha

sekarang tak perlu risau

kalau nak kawen ke tuang ke nak birthday ke atau saja nak makan macam saya ni

dapatkan cuppies halal anda di SINI

the baker is my friend,dia ada sijil kemahiran Malaysia dalam Bakery dari IKBN, no play-play bake bake u know.

p/s: i love her cuppies not to sugary sweet just nice,even my lil Ziyyad love it!






2 comments:

aZeeMaH said...

wahhhh wat bisnes baru ekkkk

MamaLeeya said...

tahniah....selamat melangkah ke alam baking membaking plak....

nak akak add dlm bakers 1 malaysia tak?