Pages

05 May 2011

nak tahu tak?


apa yang berkesan/bagus untuk anak kau,tak semestinya bagus untuk anak aku..setakat bagi pandangan ok.tapi kalau paksa gak ikut cara kau..aku give up seh nak sembang ngan kau lagi

sembang bikin orang bimbang...eh apsal aku macam rempits ni?hahahha

cuma satu je aku nak pesan kat makbapak..boleh tak korang tunjuk teladan yang baik kat anak korang?waima perangai macam sialpalis sekalipun (kak di,aku pinjam ayat ko kejap kak di XD ) ,depan anak-anak tolong jaga tingkah laku.

eh wahhh,pandai plak aku ngajor kan,sendiri pun mencarut..bahahah

tak,anak aku kecik lagi tak baca blog,boleh tak alasan?hahah

cakap banyak pun tak guna,korang layang la youtube ni.terkesan dihati.kalau tak terkesan nampak sangat la korang ni hati kering..hahaha



p/s:jgn mencarut dimana-mana,sekian tima kasih :D



4 comments:

aNnAsUe'G said...

wooo...iklan terbaik!

mariaariffbaby.com said...

:)
mmg malu ngan diri sendiri bila tgk video ni..
sebab saya salah ajar anak saya gak..

BoeyJoey said...

this is scary... i better be more mindful with things i say and do around my kids... thanks for sharing :-).

Ayl Aziz said...

fuhh.... pengaruh kita pada anak2 sangat dahsyat.

Mohon share di blog saya juga.

www.adilaayl.com