Pages

04 April 2011

My Little Photog

Ziyyad hass been exposed to photography,thanks to my adik, Tira,or umicik ziyyad would call her


Picture taken by Umicik, Ziyyad is seen playing around with her Lumix LX3, sapa nak beli compact camera yang best mcm DSLR saya sugget LX3.memang gambar cun ;)





He just follow 2 brader photog tu buat apa,tarik kerusi semua nak amek gambar katanya, camera phone babah dia la jadi mangsa.

here is some of the pics yg saya sempat transfer dari phonecame babah dia

gambar dari atas kerusi


Gambar dari celah bunga



Lil Photog for hire,murah-murah je :P


nak perasan pengantin kejap pun tak dapat la Ziyyad ni,bukan reti duk senyap..hahaha

p/s:Ziyyad dah boleh nak tampal-tampal stiker kat buku dia semua,tampal ikut bentuk sticker tu

{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

4 comments:

SurayaHarris said...

hey..kurus...=p

mamaAliff @ salmi said...

nape mcm dah lama x tengok ziyyad tup2 mcm da chubby hihi...syomel!!!

mariaariffbaby.com said...

wah..talented nya!!

erlyda said...

sekejap jer si kenit tu dah besar kan!! big boy already! ada gaya tu nak jadi photographer :)