Pages

07 March 2011

Imut



aku satu je jeles ngan iphone4,satu jeee

depa ada casing cute miut.gila jaki ok. Apps ke apa aku tak pedulik sangat,i love my SgS,cumanya tulah casing sikit,yg duk ada jual ka Malaysia ni semua yg plastik,blurghh.Tak stailo langsung.

so i went meronda di ebay.

taip la galaxy s cover,pling! bederet kau..tu dia,rambang mata mami nak pilih..

so opt for the free shipping one,and ada satu kedai ni nama dia platinumarrow , i bought 4 casing dah dgn dia,penghantran dalam seminggu sampai




::yg beli di ebay,pink crocodile tu,cherry sequins,sow leopard and woven leather. Yg ada bling tu saya buat sendiri,beli yg kosong punya,and belilah stick on blings ...hee.tu lah first cover SgS saya::


so yeah,u must have a paypal ac first baru boleh nak berjimba kat ebay

one thing nak beli kat ebay,beli yg kat power seller dan make sure dia dapat banyak feedback positive,aku tau ramai yang masih was-was nak beli online

dulu aku pun sama lah,tapi leas tu..sendiri bukak kedai online and addicted terus dgn shopping online ni,hassle free tak susah-susah nak parking ke apa ke

downside dia

1. tak boleh try,like shoes for instant..i must try first.stok-stok kaki gajah susah sikit cari kasut

2. warna tak sama apa yg digambarkan dalam otak,ye lah resolution pc tak sama kan...so yeah,nak merah end up,deep pink..

3.takut kena tipu,like i said,cari yg dapat banyak positive feedback. Yg di recommend by other ppl. yg trusted yang ada sijil SKM misalnya kalau blogshop


bagi yang susah dapat cover hp cute cute boleh lah try ebay :)

p/s:selamat bershopping dengan selamat k :D


No comments: