Pages

14 March 2011

berita harian dan zoy


satu je aku nak cakap

"YANG KORANG BACA BERITA HAIRAN TU APE PASAL?! "

baca nak dekat pilihan raya ni lagi melugai,tak payah baca langsung pun takpe. Tak rugi pun tak baca BH. membaca jambatan ilmu kan?membaca BH macam jambatan rosak tak siap,boleh?

memang tak hairan pun BH boleh kuar karikatur macam tu,tengok la krediabeliti surat khabar tu pun ke longkang,pi baca buat ape?padan muka hangpa.bahahah.

aku beli berita minggu baca bi pop je,tupun pak mentua punya,harap nak beli sendiri?tak payah,baca kat lapik nasi lemak je layaknya BH ni.tu pun buat ak lalu je nak makan nasi lemak bungkus sok kabar BH ni..hahaha

p/s:aikk,bapak marah?kalau marah nanti kena jual seluruhnya! XD ,aku tak baca paper, beli the star pun baca part kartun ngan dunia luar je,part nation sikit-sikit.part lain cari kerja.boleh?






No comments: