Pages

02 February 2011

syukur


ada orang bila dah dapat duit berkepuk-kepuk,dapat beli barang mahal baru ucap Alhamdulillah...jangan lupa dengan kekayaan lain,seperti kaya kesihatan sebagai contoh :)




p/s: sorry,aku agak mual dengan certain blogs yg hari-hari sibuk bagitau macam cara dapat duit lebih. duit duit duit,memang tak salah.aku je allergik sikit. eh ada sape nak beli lanyard meh la jgn segan-segan.hahahah



6 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

dulu kina antaranya yg suka bg mesej mcm ne nak jadi kaya sama². tapi bila dah lama² tue baru tahu ia satu penipuan. dOrang tak jujur..huk..huk..huk..duit tak dapat tapi rugi yang lebih!! lepas nie kina menci bila tgk iklan mcm tue!!!!!

menciiii...menciiiiii......

Zety Zin said...

insap... insap... kaya sebenarnya kita ni kan. ramai lagi orang yang lebih susah dari kita :(

kelipkelipchumel said...

thanks bg sy sedar diri blk. br kejap td semacam dok merungut rungut kt my blog. then baca entri ni. how lucky i am sebenarnya. mtk awk halal ye sy pinjam kasi tampal kt my blog to share with others too.

Mommy Lyna said...

nak kaya? nak kaya tak? betul nak?

nak amik 3 ringgit di pasaraya beli kaya satu.

ekekeke

jadi kaya... biarlah berfaedah kat orang lain. kaya-kaya pastu sedekah kat orang miskin, bukan perabih duit kat tokei kedai. kaya-kaya pastu bayar zakat.

kan?

yatie chomeyl said...

setujuuuuuu sgt2 dgn entry ini

mummy_adam said...

i pun agak muak dgn blog or apa2 yg beerkenaan dgn cara dapat duit lebih, 4angka sehari, kerja dari umah..huh