Pages

25 January 2011

masih di sini


still di kl,cuti sampai CNY,sorry tutup kedai for 2 weeks

babah saya dah dirumah,baru aje discharge hari ini,difahamkan doktor,apendiks babah sudah pecah dah 6 hari.scaryyy ok

ingat nanti ada masa lapang nak pegi daiso,ada benda sikit nak beli

the rest of the days lepas umah je,malas nak kemana.

saya update tumblr je,blog dah malas.hahahah

pasal dah malas nak taip pun ye.saya bukan blogger femes duit iklan juta-juta.lol

p/s:dah cashout nuffnang ke?saya tak pun.jangan menunjuk snagat cek kat blog tu kang lhdn ketuk pintu.LOL



No comments: