Pages

19 January 2011

esok cuti eh?


sejak duk umah aku memang tak tau menau pun pasal cuti,cuti CNY pun orang duk kasitau..hahaha

lately Ziyyad manja betul dengan saya

tengok tv nak duduk sebelah mama dia,siap lentok kepala kat bahu

malam nak tido,nak share bantal dengan saya,we snuggle up togeher,i can smell his wangi hair and he gets to smell my not so wangi ketiak..hahah..ok tak la busuk sangat..hehehe

pagi-pagi mesti senyum habis manis dan minta peluk..

i wish time will just freeze bila ada moment macam ni.

dah,aku tak tau apa nak tulis,baru berhadapan dengan masalah cubecart taknak upload gambar,letih perah otak dekat 3 jam ok.

p/s: happy holiday korang semua :)

{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}{Passpocket by Chomel}

No comments: