Pages

27 December 2010

Sardin Packed Weekend

weekend kami kali ni paling pack

the weekend start with a a friendwedding back in UMS


Hanum,the bride live near my house,kebetulan plak..so before heading Merbok for a family day,singgah makan kenduri dulu. fuh memang best la ada nasi bukhari kan?siap ada teh tarik lagi..layannnn!

tengok la budak kecik tu posing menyenget nyeget..siap nak pegang kipas semua.



Lepas kenduriterus shot pi Merbok,Kedah, Family day company husband di Damai Park Resort, sampai je Damai Park,salin baju terus terjun sungai boleh?best gile!

Damai Park juga one of the PLKN place. kat situ ada gak chalet-chalet. complete with bilik air,kipas,katil and tv.selesa juga :)

malam tu kami ada bbq dinner,esok pagi mandi sungai lagi. and i managed to catch a fish using the tudung i wore as the net and kopok super ring as the bait!




lepas amek gambar sebagai bukti pengesahan,saya lepaskan balik la dalam sungai kang bapak dia cari,kesian dia. :P

Bali dari Merbok,tengahhari tu terus pi kenduri kawan husband plak,petang balik rumah,dalam kul 6 terus pi balik pulau pi umah mak chaq

agenda makan bbq diteruskan lagi,kira minggu ni kerja makan je lah. Mak Tam,Mak Chaq,mak ayah,adik beradik sepupu sepapat berkumpul sambil tengok bola piala suzuki,tak sesia melantak banyak pasal mesia menang 3-0! hahahah

memang penat gilers tapi seronok!


p/s:gambar say aguna vignette camera apps. saja je efek tu,rasa cam best. Seakrang ni banyak guna cam phone.hahaha.


{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}

No comments: