Pages

13 December 2010

orang kata kalau dah kawin....


orang kata kalau dah kawin period pain hilang

apesal aku punya period pain bertambah teruk

siap demam,selesema,bloody nose,sakit tekak

tak tau la mungkin sistem immuniti badan jadi teruk

atau dengan nama lain jarang bersenam

hahaha

aduhai

if im ever to get pregnant again

i have to have a fit body and mind

badan pun lemau ada hati nak pregnant.

afterall, ada satu toddler nak kena jaga,kalau bawak diri sendiri pun tak larat macam manaaaa!

wishlist tahun 2011?

azam/wish saya setiap hari bertukar

p/s: oh yeah,not to forget, to have a regular cycle back :)



{KedaiChomel-Nursing Cover} {Chomel Clippies} {custom-made luggage tags}

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

azam aku plak lepas bulan 5 tahun depan nak dapatkan adik utk nuha..hehehe :p

CheYahChomel said...

my period xder pun elok lps beranak. sama jer cyclenya. x fix 28days. kdg2 lebih smpi beli pregnancy test kot2 terpregnant. hehehe..... pegi la jumpa gynae tgk apa depa nk kata but for me gynae suh amik hormon pill tapi kenot tahan la plak. moody la,sakit kepala la. mcm2 hal. so let it be.

pasal period pain plak lg truk ada la. sampai kdg tu demam2....end up tido jer kt rumah