Pages

31 December 2010

2010 recap


ntah,banyak sanagt dan semua baik baik belaka

paling tak boleh lupa KedaiChomel dapat order dari France. tuan kedai pun tak pernah merasa pi perancis.

oh ye,quit my day job,bukan sengaja nak quit,they dont have the money to gaji us the RA's anymore,duit abg jib simpan kot nak bat general election. takpun buat menara 1 malaysia ke apa ntah namanya...takpun bagi kat bik mama buat beli handbag rbu riban kot...opps!terlebih sudah

still searching for a full time job yang tak perlu sangat travel,tapi in the mean time buat kerja kedai chomel,the orders are flooding in,Alhamdulillah.

2011,apa azam? aku masih kelabu tentang 2011.

2010 tentang malaysia yg paling terpahat di kepala ialah

1. iklan sanitary pads menyumbang kepada gejala sosial. jadah macam yg cakap mcm ni.tolol!
2.kes pembunuhan sosilawati bersama seorang pegawai bank,peguam dan driver nya
3.kemalangan bas yg banyak sangat
4.malaysia menang piala suzuki

yang lain banyak lupa,tu je yang teringat tatkala ni

so selamat berholiday to u all,and happy new year :D


No comments: