Pages

23 November 2010

Ziyyad hall of fame


been meaning to put Ziyyad's pic on the wall, gambar dari umo sehari sampai la

babah kata

" anak sorang boleh la,kalau dah ramai macam mana?"

sementara baru ada satu ni lah nak cherish the moments, nak nombor dua/adik ziyyad ntah kan bila,tahun depankah?lagi 2,3 tahun kah? siapa yang tahu?

masa ni masa Ziyyad,nanti dah ada adik (insyaAllah) adalah pulak wall of fame adiknya.

lagipun rumah ni banyak wall,tak cukup dinding ada siling,boleh?

hahahha

p/s: mana yang ada dulu ni kita hargai. :D and yeah we painted the house green.

7 comments:

Elyn said...

wow.. akak asik lupe je nk pi cuci gambar hihi.

echa said...

wow......hijau + putih,memang kena...cantik sangat.

chekna @ mama ziyad said...

cantik..cantik...

Iron Lady, Lisa said...

salam, lisa here =) im thinking of doing the same thing tp asyik2 terfikir mcm ur hubby ckp tula. rs serba salah takut x ckup dinding utk anak2 lain plak. but siling?? haha.. nice one :D

Farah said...

love the green..nampak fresh

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

betul tue!!kina sokong!

p/s:ada n3 terbaru>>BELOM MELAKUKAN SEKS TAPI BOLEH MENGANDUNG??

Dayu said...

pasang keinginan yg sama
tapi sampai ke sudah tak pernah buat
nak kena laksanakan gak ni
sebelum dia setahun
okay!! misi mencari frame