Pages

16 November 2010

uncle attention seekers

first : i never like this dude,cerita cari hantu dia tu macam menipu je,pernah dia di interview seorang mat saleh cari hantu juga dia translate pontianak jadi bitch dan mat saleh tu betulkan "oh,u mean banshee?" ceh malu je.

second : why on earth baru sekarang kau nak cerita keburukan bekas permaisuri agong? apa tujuan? buka aib orang kat dunia,esok Allah bukak aib kat akhirat

third : kalau korang tengok rupa uncle tu lah kan,korang nak percaya ke cakap dia? ada certain orang kita tengok muka pun kita tau tak boleh percaya,macam muka as mizal tulah..eheh.kesitu plak,opps.

fourth : congrats Ana Raffali dapat masuk final muzik-muzik degan lagu Tolong Ingatkan Aku. suka dengar liriknya :). and tahniah to the rest too

fifth : dah pegi buat kerja,apa melangut kat sini lama-lama..ahahaha

p/s: dulu saya suka gelang india,yang stacking stacking tu..dulu saya ada warna shocking pink and warna hijau merak,ntah kemana ntah perginya.

p/p/s: or maybe dia sudah kena mandrem ke mana nak tau? u know he knows all this jin and hantu setan..eheh speku ye,haip!haip!

9 comments:

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

apa motto dia...seek the truth....??pirrah....dah dalam Al-Quran pun ada cakap..memang ada makhlok lain selain manusia....bukan orang tk tau..yg dia pi sebok nk carik tu ape hal....memang skang tgh hangat pasal dia nih...semalam dok baca dr ep 1 - 6....gile!!!

(tk pepasal kita pi cite hal dia...hahahha..tumbuh tanduk dh ni)

Lady D`Licious said...

hahaha...aku rasa mamat sengal itu ada masalah mental.....

Dils said...

aku tataw pon uncle ni. hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hrp pakcik hantu tu insaf lah :p

selamat hr raya :)

chekna @ mama ziyad said...

dia nak naikkan rating blog dia kot.. xpun saje nak cari glamer.. tahahape2 tah cerita cinta shhh dia tua..

*selamat hari raya

gee ryder said...

oo uncle seekers ni ke yg ramai blogger duk cite tu upenye..yg kuar tv cari hantu dulu tu ke?

beluncas said...

aku pun berspekulasi yang 'she' kene pukau ke ape ke... tgk muka uncle tu mmg rasa cam nk silambam.

bArdbOO said...

banshee n bitch?? adoi, jauh btol maksudny..hehe..
uncle tu mcm psiko je rasanya...

wans said...

erk betul..sy ad go thru dia punye blog tp mmg xcaye ah cite kesah cinta dia ngan permaisuri aisyah...siap ad pic peluk2 n pakai bj kaftan tu..mmg xmasuk akal la..mmg susah nk percaye