Pages

22 October 2010

dila's drama

i was awake at 3 am semalam,i was so mad thirsty...bancuh air sarsi boleh tak?bukannya nak minum air masak ke apa kan?gigih!

lepas dah minum tu i look at my phone..alamak! habis bateri plak,so masuk bilik jahit and plug in my phone,dah buka semua sempat tengok email and twitter..bahaha..pukul 3 pagi sape yang nak twit lagi ntah...

tiba-tiba i heard something,macam bunyi besi of some sort

"krekk kek kreekkkk kek"

bunyi dia tak kuat sangat,tapi slow and steady je

first di kepala otak ialah somebody was trying to break into our home,so saya capai my largest gunting kain,and walk slowly to check it out (wohh drama i tell u)

dalam kepala dah fikir if betul ada orang masuk nak je rodok dengan gunting ni..so i checked all the windows,grills and pintu, i even tiptoed...gila apakah aku ini di pagi buta.

tiba-tiba guruh kau siap kilat,sumpah macam dalam cerita horror movie plak..i put back my scissor dalam bilik tempat tidak dicapai oleh Ziyyad,dan masuk tido balik..

lepas tu kat dalam toilet plak tiba-tiba buny air dari bidet terbuka...i was like.."alamak...hantu ke?"

dah la kilat sabung menyabung kat luar dengan dentuman guruh plak tu..

tapi masih duduk keras terpaku atas katil,makin lama air makin kuat...i braved myself dan cek toilet..

paip pecahhh! bunyi kreeek kek krekkk tu rupanya water pressure yang sangat kuat dan memecahkan paip...boleh?

bongok tak drama pukul 3 pagi saya?

so i asked husband to turn it off ,habis basah seluar husband saya..habis cerita.

sekian,terima kasih.

p/s: drama kan?kan?kan?

5 comments:

aNnAsUe'G said...

hahahahaha! misteri nusantara betul. ;D

sistyah said...

hahahaha...paip pecah ropanya yerrr...

eiNa said...

ehehee..drama la tu.. drama paip pecah .. tp kalau pepagi buta mcm tuh,mesti la ketaq jugak.. :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang seram sungguh bunyinya..hehehe

Drama Mama said...

serious drama! hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com