Pages

25 October 2010

bukan malas tapi tulah memang malas pun

saya kalau balik kl memang malas nak berjumpa kawan-kawan

orang penang kata "segan"

like malas to bersiap malas nak keluar dengan keadaan jalan di kl macam nurakka malas nak bersesak cari parking malas nak menuju ke tempat perjumpaan

malas semualah

itupasal kalau balik kl,anda hanya boleh nampak saya di taman ehsan rumah mama saya,atau di sg.penchala rumah nenek saya atau di ikea saja

pasal saya malas nak ronda kl yang jalan nya macam nurakka sesaknya

so yeah,if friends wanna meet me up boleh jumpa di rumah,lagi best,saya boleh masak,kita boleh chill tak bising dengan hiruk pikuk kota yang sesak saya tak suka!

tapi...tapii...tapiii

oleh kerana saya malas nak kemana-mana,maka friend pun malas nak jumpa saya..

bahahaha!

fair and square :P


p/s: my best friend my soulmate balik penang semalam,ouh rinduuunya...next weekend balik penang naik car atuk ,pasal atuk nak ronda penang plak.En.anas i miss u already sobsob :'((

penerangan lanjut:saya balik kl pasal saya kan tak kerja so ambil kesempatan lepak kl sat,pasal raya haji tak balik pasal En.anas ada program qurban itu pasal la saya balik kl ni,saya punya pasal lah kan...hahahaha. dah korang yang kerja pi buat kerja,i nak lepak ikea makan meatball,hari isnin tak ramai orang,heavenly kan? monday blues? saya tak ada...heee :)

2 comments:

Mrs. Kown said...

hang nak suruh kami ajak pi lepak kedai mamak ka? ka hang nak buat tea party untuk kami? nanti aku tanya suraya dia nak vote yang mana. kuikuikui

SurayaHarris said...

Shila,suraya tu aku kan?hahaha..
aritu aku terpaksa canceled date dgn erni..

aku rasa aku mai penang baru dapat lepak dgn dia ni.