Pages

26 October 2010

Aquaria KLCC



ingat nak pi petrosains semalam,tapi lupa isnin tutup,bleugrhh,tak dpat tengok dinosaur ngan Ziyyad

so,pasal dah bersiap semua,kami divert bawa ziyyad gi aquaria,as he never been there (kami:saya,umicik,uncle eff)

admission: RM 35, ada mesra kad 10% (mahal memang,tapi nak maintain aquarium yang cantik macam tu,it needs money,and a lot of it,so yeah rm35 is worth every penny)

dont expect banyak gambar,meamng banyak tapi saya tak kuasa letak semua as maybe dah ramai yg gi aquaria pun..tsk tsk tsk






ntah kenapa saya rasa macam banyak coral yang mati dan tengah tunggu replacement.

macam kosong sikit bila takde coral semua tu.

coral bukan senang nak hidup di habitat buatan,pH suhu semua nak kena optimum baru coral boleh hidup

bela katak je lah senang...hahaha

lepas tu keluar kat aquaria,kami semua sangat lapar..dan berjumpa dgn ahcgu yan...terima kasih ahchu yan belanja kami makan burger king,sedap holiao bila orang belanja ni :)

and tima kasih juga untuk set rescue car untuk Ziyyad :)

oh yeah,tima kasih umicik dan uncle eff pasal bawa kami kesana :)

p/s:tentatif hari ni tak tau lagi,we'll see how..

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun tak pernah sampai aquaria tu..

Mrs. Kown said...

mahai dah ka? aku ingat 25 camtu kalau pakai IC.

hang dok kl sampai bila? meh pi jalan-jalan lagi weekend. pi playground ka, kidzgym ka, tak pun restoran abas. hahahaha

Queenin Murni said...

oo.. .nak ikut!!! :P

azzamoro said...

teringin nak bawak airyll pi aquaria. ziyyad kagum n terpegun takt engok ikan2?

Anasfadilah said...

aza:agak terpegunla tgk fish.kebetulan feeding time utk shark seronok jugakla dia.lepastu mcm tak cukup tanah melasak kehulur kehilir.hahaha

queenin:jom!!

shila:restoran abas?hahaha.takdak tempat len ka...

eliss:bawaklah nuha jalan aquaria.best gak tgk fish :-)