Pages

27 September 2010

sleepyhead





i made this las night..i was so adamant to sew a pot holder last night,ambil masa 1 jam macam tu (pasal nak cepat siap,boleh?).

so weekend hari tu,kami luangkan masa pergi ke SSF nak cari barang hias rumah (ntah jin apa yg meresap badan..tetiba nak cantik kan rumah..)

well our house memang tak banyak hiasan (bukan tak banyak,takde pun), no pictures, no flowers,no candles...rumah tu adalah sangat children friendly agaknya...hahaha

i did bought few frames from ikea,tapi tak juga dicuci cuci gambarnya, duk le teperam dalam hard disk drive and dalam pc.



ada 2 Ribba frames from ikea i bought last year..baru lah nak guna sekarang, we bought some pictures in canvas kat SSF and some lovely frames ( pricey,better buy kat ikea..tapi tulah ikea ka KL..Pakcik Anders probably didnt read my letter)

kami gigih pergi SSF kat Butterworth kat taman indrawasih tu,rupanya ada kat pulau ni,Di Anson Road

SSF creative Lifestyle Hub and SSF Curtain
No.43, Anson Road,
10400 Penang.
Tel : 04-226 5020
Fax: 04-226 5010
Business Hours : 10.30am - 8.00pm

SSF Home Deco
2774, Jln Chain Ferry, Tmn Inderawasih,
13600 Prai, Butterworth.
Tel : 04-397 9020
Fax: 04 -397 9010

:)

i so love my home right now,it feel so homey

on another note

we bought a display cabinet,and Ziyyad happily put his toy car in there and said happily

"ma,car Ziyyad...dah susun! cantik!"

the display cabinet takde kunci la..... -_-"

p/s:homedec di penang bulan 11(5-7 hb,Pisa Penang),lambat sgt la,orang nak deko deko deko rumah la ni (kesabaran memang tiada dalam diri ini,bak kata husband saya, "kalau nak sesuatu tu tegedik-gedik,perempuan memang semuanya macam ni eh?" ...mungkin juga bang ...heheh)

No comments: