Pages

13 September 2010

our Raya pics to see

ada yang dah kerja ke?jangan muram-muram,senyum sikit...makan kuih raya kalau ada yang bawa sebagai bekal pagi ni ;)

saya masih di KL bercuti.

so here is some our raya pics in kl (some tu macam 2,3 lai je pics pasal altogether ada dalam 500 kot kalau di kumpulkan semunya)



family En.Saharudin di Pagi Raya


muka pak haji kecik di malam raya,nak ke rumah nenek as usual ada takbir di sana dan makan-makan of course :D



muka cheeky :P



di rumah nenek usai solat maghrib,ziyyad gave me a peck on my cheek.



Ziyyad and yankee di rumah nenek



"hi aweks semua,nak main pinwheel dengan saya tak?"



bajet photoshoot cover majalah Nur...bahahahaha

p/s:nanti akan upload gambar lagi when i feel like it..hahahah.

2 comments:

eiNa said...

selamat ari raya ziyyad.. nampak tinggi dan matured sangat anak teruna nih...

aZeeMaH said...

wah...puan punya blog sgt selim yerr...hehehheh...jeles i...

selamat hari raya...maaf zahir batin