Pages

24 September 2010

Nur Nadia SM Nasimudin

watch the video first.. (or this link)

all i can say i WOW!

if im filthy rich too,i make a wedding so grand like her also...

majlis bersiram dia...tema greek ok,siap ada hunky man pull the carriage...oh yeah Manggis.tv yang buat video ni dengan siap lagu latar yang memang kena

siap ada Dato' Sheila Majid nyanyi..semunya memang macam fairytale..

macam di choreograph saja semuanya..nampak cantik terletak susun atur video ni.

macam saya pun ada bersama dalam majlis.

p/s:i was thinking,cicin kawen dia beli kat mana eh and how much?,dont all of us girl do..dan paling perempuan suka nak tengok apa atas dulang hantara,beg jenama apa,kasut jenama apa...hahaha.

15 comments:

mar!ahaf!z said...

i pun baru tgk, majlis bersiram paling i teruja giler.. :p

ni kos kahwin juta2 ni..

yatie chomeyl said...

i pun ada tgk video ni kat FB my fren..was thinking to upload it to my blog too hehe

mangosteenskin said...

kehidupan selepas berkahwin itu yang lebih penting ;)

Dils said...

malas nak tengok. Hehe. But I think macam mana bile tengok pon wedding2 grand ni... those yang dah kahwin, we wouldn't change a thing on our own wedding day. Tak kira la buat kat dewan ke, rumah or hotel.

Anasfadilah said...

dila:i was like gawking in awe tengok ok.hahaha...eh,i wanna change my so called make up artist,i have to wipe off hakf the makeup afer makeupartist balik,because it is too yellowy,habis sememeh makeup.

but like mango said la,yg penting lepas kawen tu :)

p/s:to all my siblings,sile hired a make up pro nex time korang nak kawen,yang ada outstanding portfolio.hahaha.

Dils said...

Itu adalah antara reason gamba kahwin at Sarawak tak dicuci dan diletak in album. Hahaha. Aku wipe off red lipstick yg merah menyala tu (lenlain perfect) tapiiiiii masih merah menyala. Pakai darah 7 dara agaknye.

aNnAsUe'G said...

baru smlm tgk video die kat fb. mmg fairy tales setiap perempuan nak wedding mcm die. bertuah sungguh! apakah nnt marion caunter pon dpt buat mcm tu bile kawen dgn abg die? huhu.

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

tk tau nk komen cemane...
salah cakap nanti...ada yg kecit ati....so....tengok aje lah....doakan mereka bahagia ke akhir hayat....

Anasfadilah said...

kak norli: ala enjoy je tengok,syok apa tengok wedding orang kaya raya..harta dia keliling dunia woo.

dia punya lepas kawen,tu terpulang pada dia,kita tak perlu susah-susah fikir :)

azzamoro said...

memang masa tengok video tu, rase macam speechless je..

untung dan bertuahnyer hai la empunye badan. hmmm

Farah said...

tgk jugak tadi kat fb..tu kos memang berjuta2 la kompem! hehe

Drama Mama said...

masa kakak dia kahwin dulu i noticed kasut hantaran manolo blahnik...ha keypohci ka tak semua nak tengok. ekekeke...masa kakak dia kawin ada gak bersiram tu tapi ala2 puteri raja melayu. nice jugak but i think yang ni lagi kagum i tengok! hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Mommy Lyna said...

Arwah SM bukan masuk list orang terkaya di malaysia (bukan bilionaire?) pun anak kawen camtu. Kalo yg ada dalam list tu tah cemana ya agaknya?

Ila said...

I pun dah tgk kat FB..
memang WoW...
mmg makan juta-juta lah...
his hubby pun reta banyak gak..anak pemilik holiday villa hotel...sesuailah tu...

yeah, semoga berkekalan ke akhir hayat..

but the song that i like most...

sesuai,kan lagu and the video...

rina said...

saya baca kat paper last sunday, cincin kawin dia, dia kata beli kat habib jewel je..
tp tak tunjuk pulak la dlm paper..