Pages

28 September 2010

Lockout

siapa kat sini pengguna hotmail?

saya tak dapat access email saya dari semalam,bila saya tengok forum MSN help centre, bukan saya sorang mengalami masalah ni

windows live support team tak banyak membantu,asek-asek suruh reset password,tapi dah reset tak boleh jalan gak.

angin je ni hah.

ntah bila problem ni resolve pun tak tahu la

nak tengok email customer pun tak boleh dah,benci betul,HOH!

kepada sesiapa nak email saya regarding luggage tag,ke NC ke email me at

erni.fadzila.saharudin@gmail.com

sila jangan spam mailbox saya dengan MLM ke,ubat kuat ke,sumpah annoying,ditambah lagi kalau ada yg hantar hari ni.

p/s: >:(

No comments: