Pages

22 September 2010

happy tots happy tots!bad rabbit shoo away.


(pic source click image)

oh by the way for u noob out there this is a schedule post (terbitan bekala) ,meaning kita boleh set kan time bila kita nak entry ni appear. (eg.saya tulis malam hari selasa jam 10 and wanted this to appear hari rabu pukul 8,so boleh set kan aje)

so yeah,it seem like i write everyday during worktime,but actually it is not

for noob yg tak tahu,sekarang u in the know.

p/s: happy melihat model pakai baju C,cantik kain tu buat jubah...rasanya.

5 comments:

Hidayah Hilman said...

hahha..entry yang sangat wajib dibaca oleh rabbit ensem ek...
opppss...bajet ensem lorr...

Lady Dora said...

ya ada schedule post, bagus untuk update blog setiap hari.

lagipun search engine suka blog yg di update eberyday..

baguih nooo tuk tips ni..

ngeh3..

<3 it

Jiji said...

ada lagi orang mcm reimy ni.. ingat semua dah mampos dah..

Jiey^Mien said...

hehehhe..
*tabik* kat jiji yg brutal..
arnab pun baca blog tuh..
*konpius*

NURUL ASHIKIN said...

kain corak ni lawa buat cadar:-)