Pages

15 September 2010

6th sense

sebelum balik kl khamis lepas,i told husband to bawak a torchlight in case anythingnhappen we have prepared.

husband said no and takperlu pun.

sampai umah mama saya, ziyyad suka betul main torchlight.

la dalam kete nak balik ke penang,i so wanted to buy a reading light kat kedai mesra.but to no avail takdak juai pun(ala yg biasa duk jual dgn bateri tulah)

and i only saw a torchlights,i just stare at em...macam sesuatu disitu.

oleh kerana takde reading light i downloaded a light app thru androidapps (so adamant to read dalam kereta pasal nanti sure bosan ziyyad dah tido,the light akan stay on dan tepon takakan sleep)

tiba-tiba tayar sebelah kanan belakang start buat weird flapping sound pasal sebelumnya ada langgar bonjol apa kejadah kat highway(dangeres i tell u plus)

so in the end guna light apps saya nak tgk bawah kereta apadehal kan? lucky takde pape( all 4 tyres adalah baru tukar minggu lepas k)

and next time i will not ignore my insticts,dah byk kali mcm ni.i stare at something and the end i will need it later

p/s; baru sampai jambatan pulau pinang.traffic flows is great.
Published with Blogger-droid v1.5.3

1 comment:

SurayaHarris said...

avoid Habib Jewels..akan byk staring kat sana.bahaya..

=p

Glad ething went well.I assume kau dah smp umah Penang kan?
Thanks for stopping by tadi.
Tunggu eh barangan dari aku.Tak sangkut kastam punya.cek janji...

=)