Pages

02 August 2010

Ziyyad 2nd birthday party,well kinda




semalam buat majlis makan-makan sikit untuk birthday Ziyyad.

ajak family and kak maria aje,bukan majlis besar-besar pun,private function...hahahahah

so yeah,saya selebet je pasal nobody to impress pun..still i look radiant (nak muntah pi tempat lain)


ada la jamu mee udang special dari Cik Kathy..heheheh,mak jangan marah aa (Cik Kathy =emak mertua saya paling rock steady sekali) , ima kasih maa for the delicious meeudang...anak hantu mu ini tambah sampai 2 kali..hahaha

pinggan dapat masa kawen tu akhirnya berguna juga..hahahaha


ZIyyad trying to open the gift using his teeth..haih.


habis camuk umah..


yang baju belang-belang tu namanya ayahJat,umo 27 masih single,yang bertudung pokadot purple tu namanya acuAweeen,umo 23 ke kot,tak ingat..juga masih single (sape berkenan mai RM100 baru kasik nombot telepon...hahahahaha)

apa-apa pun semalam memang best bila bersama dengan orang yang close to our heart :)

toddles.

p/s: rasa malas nak berblog pepanjang,juga mlas nak blog hop,malas baca cerita orang perempuan yang saban hari selalu merungut,sana tak kena sini tak kena,sana salah,sini salah..tengok aku pun dah merungut ni,sudahlah.

6 comments:

SurayaHarris said...

Happy bday Ziyyad tomei2...acik love you...=)



ps:nape kau lg happy dari si hensem kecik?haha..kidding..

Anasfadilah said...

sue:aku nak gelak,Ziyyad nak cincang kek tu boleh tak,dia nak tekan gak pisau tu,tapi aku tahan je

Dils said...

eh. hang cakap pasai sape tu...

Bile nak try ckp penang, mesti tercampur dengan nogori sekali. Tak paham eden, kenapa berlaku begitu.

Anyway, nampak cam best. Birthday party woot woot!

Anasfadilah said...

dils: tentang diri sendiri.hahahaha,pasaipa cheq?mami tak cakap kat hang aih,dont worry :)

intanmaria said...

happy besday dear ziyad
:)
_____________________
http://mariaariffbaby.com

~Lady_D~ said...

hehe..happy bday ziyyad.....