Pages

19 August 2010

rindu

ziyyad selalu datang petang-petang

setiap kali datang melawat saya,dia akan peluk dan kiss me on my cheeks

i in return hug him back so tightly.

ingin sedut segala bau yang ada padanya untuk bekal sampai petang esok.

cepatlah bagi aku sihat ya Allah,aku nak balik peluk Ziyyad.

p/s: :(

6 comments:

sistyah said...

masih belum sembuh yerr.... takpe doa banyak2 sebelum waktu berbuka. masa tu doa mustajab. ni apa yg saya bacalah...

ain fathihah said...

doa banyak2... geram tengok ziyyad..comel2!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sabar yer dilla.tabahkan hati.aku dulu seminggu duduk hospital laki bini, langsung tak boleh tengok anak.hr2 menangis celah almari, takut hubby dengar..hahaha.

*duka dlm tawa

Queenin Murni said...

ala sian.. cepat2 la balik.. nanti kasi lanyak itu budak, poluk puas2..

Little Mama™ said...

dear dila, masih belum keluar hospital ke dik.. lama gak ni.. semoga cepat baik

dah baik nanti masuk my fabric giveaway..he..he
http://littlemamadiary.com/fabric-giveaway-mama/

Jiey^Mien said...

Dear, get well soon!