Pages

02 July 2010

*tulah sape suruh lambat*


felt alphabet dah sold out,harap maklum :)



Juai murah!

RM8 sekeping , ada clear vinyl, boleh letak business card, am using elastic here for safety purpose (kalau guna grosgrain ribbon panjang sangat,nanti sangkut kat conveyor belt airport plak,safety first!)

available colors


1.Black
2.Chocolate
3. Green
4.Orange


Free Postage!! (valid for felt luggage tag only)

felt tags tinggal 4,lai lai juai murah juai murah free postage lagi.

next?

ada sale untuk Alphabet Pillow..tu have to wait la k :)

apa-apa, email saya di stashowale@hotmail.com.

p/s: need to clear some stuff kat bilik jahit,dah rupa macam kedai runcit pun ada dah ni..

3 comments:

mumsie said...

salam..
dulu ade cite psl IUD tu kan?
kat mana n berapa total semuanya eh?
sorry la ye tersesat kat entry ni pulak.. ;p

Anasfadilah said...

IUD boleh buat the pearl maternity hospital,penang.

berapa ringgit dah lupa pule saya

Farah . 5577 said...

felt alphabet tu cantik sgt.. suke suke! kalau ada lg inform ye.. nak.