Pages

05 July 2010

*tebiat nak mamp*

sila la habiskan ayat atas tu sendiri...ahahah

cantik kan?cantik kan?

Coach Alexandra in silver,berry

saya jarang letak gambar handbag sebenarnya tapi bila tengok coach ni,alololo comelnya..dah la kaler purpler,pastu versatile plak tu,

hand carry,sling or shoulder carry..ahkak suka dek non! tapi kalau boleh beli ,kalau boleh la..nak kaler hitam atau champagne, pasal purple susah nak matchy matchy.

the harga is RM1530.(source HERE)

lagi satu pasal nama dia alexandra,ini nama chat saya dulu-dulu, masa kat matrix kawan-kawan panggil saya Alex,pasal ada sorang tu nama macam saya,selalu confuse,so saya minta kawan-kawan panggil saya Alex,till today they still call me Alex.. (my fb fren may know this,pasal sometime org panggil dila,ada panggil erni ada panggil anas,ada panggil alex..nama pun gemini kan..banyak side..hahahah)

pernah tanya husband tentang beg mahal

saya: abang,percaya tak ada handbag harga ribu ribu

suami: percaya.

saya: kalau dila nak beli handbag ribu-ribu boleh tak agaknya

suami: boleh.

tengoklah semua jawapan pendek tiada eloborasi..macam,biar betul suami ku inehhh!

tapi tulah saya berangan je kuat,tapi kalau ada duit RM2K segedebuk tetiba,tak beli pun coach ni,saya beli apa tau.


industrial sewing machine,lagi best.

tapi tulah,KALAU ada RM2K,kalau takde,duk senyap-senyap sudah.

p/s: belakang nama alexandra tu ada satu lagi nama,konon ada anak permpuan nak guna la nama ni..tapi husband sohih tak kasik punya.berangan tak cederakan sesapa pun kan?

10 comments:

arin said...

tengok gambo handbag baru teringat, mana handbag2 ku semua.uwaaaaaaaaaaaaa...serius tak ingat mana.since pindah tak ingat dok dalam mana.

mangosteenskin said...

hahahahahaaaa....

kalau mango tanya hubby mango lah kan...sure jawapan dia "bukan boleh bawak mati pun yang".

aZeeMaH said...

nenek akak kata...beg riban2 tak guna gak klu dalam beg takde duit...hahahahha

sungguh keji ayat tu kan!


heheheh sgt tantek itu beg laa adik manisss

SyidaGorjes said...

adussss...ai terasa.

SurayaHarris said...

erni:nanti ada rezeki mesti ada satu punya.btw coach sdg clearance sale kat garden.kau blk kl leh la gi survey.tapi kalau pandai menjahit mcm kau mesin jahit tu nampak lebih menggiurkan..=)

bARdbOO said...

handbag tu sgt lawa..nak gak..tp mahalnya..huhu..



jum baca entry terbaru bARdbOO:

bARdbOO GIVEAWAY

mamarempit said...

kalau akak pun.....akak beli mesin tu...tk pun....akak berangan nk beli chiller besar gabak...:p

Little Mama said...

akak kalau ada duit riban-riban beg designer tak main la.. ni list dia

1. mesin jahit sulam
2. mesin jahit industri
3. kedai jahit :)

ha..ha..ha

ain fathihah said...

haha. moga akak dapat beli apa yg akak mahu kalau ada duit 2k tu ya. tapi rasa saya, macam tak sanggup je nak pakai handbag ribu-riban. baik beli benda lain yg lebih perlu kan. lain la kalau duit 2ribu tu terasa macam celah gigi, tak da hal la nak pakai handbag harga macam tu.

Syafazaliza said...

yg ni syafa sokong sgt.. drp beli handbag ribu riban.. lebih baik beli mesin jahit.. hehehhe.. :)