Pages

30 July 2010

Rawak di Hari Jemaat




1. ikan paus itu ialah Bobby namanya,ini adalah cerita pasal Flapjack seorang budak yang inggal dalam ikan paus tu. All this while im hearing Ziyyad duk kata babi,tapi rupanya bobby, tapi bebudak yang tinggal area umah pengasuh,bila gaduh kata babi,so Ziyyad tot babi tu ialah bobby si ikan paus. i did ask him "Ziyyad,sape bobi?" he selambe je cakap while playing "ikan paus.. ma" , jadi tak boleh salahkan dia,he didnt know babi itu ialah sebebnarnya pig,yang selalu dia duk sebut itu ialah bobby si ikan paus -_-"


2. beberapa hari ni saya asyik memikirkan pasal Monavie..rasa macam nak try,tup-tup 2 hari lepas,husband bawak balik sebotol Monavie Pulse utk kami minum sama-sama katanya " abang beli minuman untuk kesihatan kita, kita minum sama-sama" awwww so sweet,he is like reading my mind..memang selalu jadi macam ni...if i was thinking something,nanti mesti akan husband cakap..lepas tu nanti saya kata"dila baru je fikir tadi abang dah cakap" and he in return "eh,sayang yang tiru abang" -_-"

3.

Ziyyad got a birthday present from Nennek and mama long :), tima kasih ye,Ziyyad suka,tapi maalm semalam dia ambil magicpen dan conteng atas board lukis-lukis biru..nasib la tanggal bila cuci ngan air -_-"

4. Hari Ahad ni nak buat makan-makan sempena birthday Ziyyad,family and kak maria aje pun,bua jamuan kecik-kecik saja,private party..cewahh

5.saya jumpa bra size calculator,bagus leh diguna oleh semua perempaun yang bra dah rosak atau besi dah tercabut macam siapa ntah tu..hahahaha

6.saya ingat nak beli buku la nanti,tapi ntah bila la nak baca ye...emmm

p/s:tu saje la kot utk hari ni,semua pic google link ada pada gambar :)

No comments: