Pages

29 July 2010

PC Fair: Should u go?

PC fair di penang this weekend..nak pergi atau tak?

seperti yang ramai tahu, kononnya jualan PC di pcfair adalah murah

tapi sebenarnya tak..saya sendiri bertanya dengan beberapa penjual komputer dan alatan komputer di BJ minggu lepas (saya cari printer paper,bukan beli komputer pun)

depa siap kata apa tau

"u tak payah pergi sana (pcfair) pun tak apa,sekarang semua disini sudah harga pcfair"

"sana pegi jammed jammed sesak sesak orang buat susah saja,harga sama maa"

"harga semua sama,cuma kasi lebih itu free gift saja"

talk about freegift kan, ada yang throw in free gift sampai 10,takpun 15 tak pun sampai 20!

freegift nye as usual lah mouse,mousepad,lapotop lock,card reader,cooler pad,usb mini fan,usb mini light,ntah hapahapa kabel i couldnt careless, throw in lagi a bunch of cd kosong, macam-macam lah.

tapi kalau nak beli jugak komputer kat pcfair,nak jugak-jugak,saya sarankan angkut orang yang tahu selok belok komputer ni,so that korang tak kena duped ke apa.

sama la macam gi lowyat,angkut orang yang tahu paal komputer ni

so there serba sedikit pasal pcfair

so its up to you,kalau saja jalan-jalan cuci mata survey-survey pergilah,aiman tak kisah.

p/s: suwa suwey kemorning,istimewa raja

3 comments:

adianiez AIDA said...

tq for the info. memang aida cadang nak gi pun pcfair ni. cari notebook.

Dils said...

Berbaloi if you wanna look for laptop or computer, sebab banyak free gifts.

Tapi aku tak sanggup nak bersesakkk

This is .... said...

ye betul.. instead bersesak2 ke pc fair, baiklah ke low yat..

http://sayahappyslalu.blogspot.com/2009/12/pikom-pc-fair-or-lowyat-fair.html