Pages

26 July 2010

kang kata bodo kang marah

tapi sendiri yang memang bodo,tak boleh kata lah

situasi:

1. Laki orang
2. Bini orang

masing-masing dah tau kawen,siap ada anak ..tapi dua-dua gatal menghenyam..duk layan cucuk setan..memang pun bodo

tade penyakit cari penyakit

what can i say

seriusly,i dont want to know what is both of them problem yelah maybe gersang sangat ke apa kan

tapi kan sampai sanggup nak lintas sempadan dosa pahala tu

a'ah yelah mula dengan kenyit mata,cucuk pinggang..lepas tu nak cucuk apa lagi?

ada akai guna,jangan nak buat perhiasan je,juai pun tak laku

malas betul nak marah orang bodoh,dah nama bodoh,memang cakap pun tak guna

p/s:saya mood gumbira hahaha.

4 comments:

mamarempit said...

cakap bodoh kang kata kita tk uptodate..erkk....pi lantak dialah...pah ni...jgn kau cube2 nk masuk lagik dlm kuarge aku....ehh..tetibe plak tumpang semangkok....hehhehe

K Lyna said...

MayBe laki pompuan tu tak pandai puaskan bini & wife lelaki tu x pandai puaskan laki.

Anasfadilah said...

manusia pada dassarnya memang tak pernah puas

aNnAsUe'G said...

makin bodoh kalau kite layan orang yang dah sedia bodoh dan takmau kluar dari kebodohan itu.

kalo kite nasihat pon bkn didgr tu, tgh bergumbira sakan.