Pages

23 July 2010

it is no secret

siapa nak tahu benda best?

heheheh

benda best mesti datang dengan percuma kan?

ok..

sesiapa yang nak Chomel Nursing Cover percuma bulan Ogos ini dapatkan majalah Pa&Ma keluaran Ogos

turn to page 170,and from there u know how to get my Nursing Cover for free,it is worth more than RM50 u know :)

grab ur copy fast mommies, tak banyak tau ada 10 helai aje :) (not mommies pun boleh grab apa,kasik hadiah utk kawan mungkin?)



p/s: to see Chomel in there,hati ada sikit berbunga..kasiklah chan,its my first time :)

12 comments:

Fid said...

ohh ahdik
u r sooo comel OK!
tapi akak tak nak rebut la sebab akak bukan nak guna pun!hidup kedai comel!!!

mar!ahaf!z said...

:) bagusnye.. tahniah.. ;)

BabyIbu said...

tahniahh!!! so proud of you...

AppleCrux said...

congrats, mesti bisnes lebih lebat lps nih!

Dils said...

Its great that your product is featured in Pa&Ma.

Banyak lagi exposure!

Farah said...

bravo dilla!

azzamoro said...

dah ade ur NC. tapi nak rebut jugak sebab best. hehe.

Jiji said...

congrats!!!

n.a.j said...

tahniah...

9w2ayn said...

wahhh.. bestnye.. kena segera nihh..

c a b b i e n a said...

tahniah tahniah tahniah
:)

mamarempit said...

Tahniah gak.....akak pon tk bleh beli..kang akak beli jadik apron plak ...huuu