Pages

15 July 2010

*ini Ziyyad punya*

i sew a bucket hat for Ziyyad,although it is a bit crooked (da*n u circle,it is hard to sew u)

lepas siap je petang semalam, kebetulan Ziyyad ngan main kat bawah ngan babah dia,so saya campak topi ni dari tingkat 3 ke bawah,nasib saya pandai campak dan husband pandai tangkap :)


tudia,pakai terus tak mau tanggal

and this hat is reversible :D

happy with the turnout,it fits Ziyyad head perfectly..fuhh lega

saya kurang jahit barang2 utk Ziyyad,masa sebelum dia lahir,banyak saya jahitkan untuknya,the last piece i sew for him,ialah a memory game.

saya juga ada jahit fabric belt untuk Ziyyad

projek 30 minit aje,seluar ni adalah hands me down,the pinggangnya longgar sikit..saya nak betulkan getah sayang nak bukak seluar tu

jadi decide untuk buat belt aje :)

more about the hat and the belt can be found HERE

p/s: Ziyyad kata on the hat "ma..cantik,iyad nya" (mama, cantik,Ziyyad punya)..happy nya saya!

3 comments:

Ms. TaroAthirah said...

ada selipar pepel baru ye? cantik cantik :D

aZeeMaH said...

untungnyer ziyyad sbb mama dia pandai jahit mcm2 utk dia

**jeles giler nih**

=)

Anasfadilah said...

tira: sandal biru la mick,sandal croc pasar malam utk pakai lasak-lasak.

kak ina:kak ina pun bolh buat sendiri topi tu,jahit tangan pun ok,tak susah mana :)