Pages

22 July 2010

i want to tell u something, it is no secret to my Fb friends,tapi di blog ni mungkin tak tahu,tapi macam nak kasitau tapi macam tak nak,so how eh?

p/s: rasa macam giddy nak kasitau,tapi macam takut pun ada,takut tak dan siap,end of this month?gila lah,ingat aku kuda ke apa?

::updated::

oklah,bendanya tak besar pun,besar cuma pada saya je,saya je hype lebih..orang lain mungkin akan rasa.."Elehhh,tu pun nak kasitau" , jadi saya tak nak la orang kata macam tu pada saya (padahal bukan tau pun sape yang kata pun kan), tapi ntah,saya rasa tak best nanti, kata-kata itu doa,dan katalah hanya yang baik-baik sahaja. oh saya tak pregnant lagi,InsyaAllah suatu hari nanti,yg tu mesti hebahkan :) , ini pasal lain...mungkin suatu hari i decided to tell you,i tell k..utk kak emma:beul pasal NC. tapi biar je lah kawan Fb tahu :) love and hugs from me to you,and good day

oxoxoxo

8 comments:

Fid said...

kalau bg tau tak jd secret dah la hahaa

Aku Bukan Bidadari said...

share the happiness, hide the sadness.. ok tak ingrish akak?? heheheee

Lin said...

preggy ke?hehe

precious innocent said...

pasal NC tu ke?

-mama emma®-

azzamoro said...

nak cakap ape dila.. cepatla.. tak sabarl lak nak tau. hehe

CuppyCakeMommy said...

saya nak tahu plz

akmal said...

dila,
berita gembira kena share, tak baik simpan2.nanti kitorang tlg doakan ek :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..ckp ajer lah aper...aku fb ni tak layan sangat.hehehe