Pages

14 July 2010

*how to be rich with nuffnang2*

ini entry to mock a mocking bird wtfun

kalau nak hits tinggi,dan ramai orang ke blog write about hot news,sekarang ini hot pasal

Tom,mystars LG (the fact aku tak tahu pun perempuan ni..tertengok melodi baru tau dan kata"ohhh ni ke Tom!")

or pasal

Cut Tari,Luna Maya ,Kris Dayanti dan Ariel peterPorn..miahahah..just put one or two pictures of the said artists, kapowwww!berduyun la hits mencari nama-nama ini dalam bolog anda,dan akhirnya hampa pasal takde pun gambar blue atau video 3gp yg dicari..

or pasal

Fasha Sundial and his bf (like we didn't know that u are actually a couple eons ago, so yeah..pencari gossip artis move on please..cari berita baru dan betul lepas ni..)

or cari pasal dengan blogger lain yang famous macam RedMummia (oopsie daisy), or kelabkid or harass any politician dalam blog (opposition or not tak kisah,janji politician..hahaha)

sure ur nuffnang hit go kaboom and sure duit masyuk, tak caya try laa..

Good luck and good day to u :)


p/s: kalau korang try the last one tu mesti orang kata kau ni sebenarnya Attention Addicted Whore (AAW)..hahahha.


disclaimer: buat atas tanggungan sendiri,saya tak bertanggungjawab atas perkara-perkara bodoh yang anda lakukan.tamat disclaimer

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lepas tu kena hentam kat belog mcm belog aku..hahahahahaahahaha

Anasfadilah said...

meh la habaq blog mana,nak pi tengok <-saya mmg kepochi..hhaha

Jiji said...

ko tercicir satu laa hit "pil gugur kandungan"

SyidaGorjes said...

pernah try yg lunamaya tu sekali, memang naik ke langit!hehehee

Dils said...

i don't blog for money.

(statement bajet bagus)

Hahahahahha. *sedih sebab try blog for money, rase tak memberangsangkan and a failure lalu tanggal nuffnang*

n.a.j said...

hari ni baru tau term AAW...heheh..ain tak kenal pun tom nih..

K Lyna said...

Trafik byk tp xde BE adalah tidak berguna juga. Oh bkn merujuk blog saya sbb trafik sy tak banyak pon.