Pages

28 July 2010

Happy Birthday Sayang Mama!!

Hari ini sayang saya yang banyak cakap tu dah 2 tahun! yeah!!!

milestones?tak larat keep up..he talkalot sekarang ni

mama itu mama ini,babah itu babah ini

macam-macam hal..tapi tulah penghibur dikala penat dan dikala penat juga kasi tambah penat lagi..hahahah..jadi mak ayah gitulah kan..hehehe.





ini Ziyyad tengah main ngan babah dia,dia nak kejutkan babah dia..:)

sudah berat gilers,tak larat nak dukung dah..

pagi-pagi akan bagi 'sayang otromen' or 'sayang kentut' (a peck in the cheek,buat bunyi raksasa atau bunyi kentut..ceh,busyuk punya orang)

sill doesnt want to eat rice..tapi badan tembun gak.

love to brush his teeth even use his toothbrush to gosok my teeth,geli lah Ziyyad!

p/s: gonna buy a wood thomas trainset,hari tu ada jumpa,macam best,as usual mama dia la psyched lebih

cerita lain:

iron sudah,jahit belum...

16 comments:

sistyah said...

Happy Besday Ziyyad... tgk mesin jahit singer teringat lagu singer. lately banyak kali dengar kat radio lagu singer tu..."singer menawan keluarga bahagia"

Lin said...

happy birthday ziyyad :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy 2nd birthday ziyyad :) bila lagi nak jumpa ziyyad yer..next week bday nuha plak 2 tahun.

erlyda said...

Happy Birthdat Ziyyad!! =) be a good boy okeh

♥cybermummy♥ said...

Happy Birthday Ziyyad .. makin comel auntie tengok :)

lisha said...

Happy birthday ziyyad!

Aku Bukan Bidadari said...

Heppy Bday ..ziyyad..
2 years oredi..

love
Ayra

tulip said...

hepi besday ziyyad....

suryati said...

happy birthday ziyyad!

Elyn said...

happy birthday ziyyad!!!

mariaariffbaby.com said...

happy besday dear ziyyad..
jadi anak yang soleh yang selalu membahagiakan ibu and ayah yer

MIK'YAL said...

wow time flies..ziyyad dah 2tahun eh.dulu igt lagi pegi beteday party ziyyad..meriah sgt siap ada tukang buat belon :p

to ziyyad...
aunty doakan ziyyad jd anak yg soleh , taat ibubapa,cerdik pandai cergas tubuh badan minda smua nya & stay cute okie!!

babyelle said...

wahhh.. hepi besday ziyyad! alhamdulillah... da besaq dah anak anas+dilot ni... saye ingat suatu ketika dulu saye suke sangat baca blog mama ziyyad ni,... saye penah dapat prezen cake+donut yg mama ziyyad jahit tuh... tapi skrg dah keje xberapa sempat nak bace blog dillot ni... hmm.. sorry le dila.... anyway.. selamat mentembunkan anak... hehe.. ;)

Obefiend Weiland said...

huggies from unkle Effs

Nadiah Sidek said...

happy birthday ziyyad! :)

Farah said...

happy birthday ziyyad!moga jadi anak yang soleh.